Kontakty

Vítejte na naší kontaktní stránce, kde se můžete spojit s naším týmem kryptonadšenců!

Jsme tu pro vás!

Jsme banda bláznů do kryptoměn, kteří se rozhodli sdílet své znalosti a zkušenosti s vámi. Nejsme sice licencovaní finanční poradci (škoda, že?), ale o kryptu toho víme víc než Satoshi Nakamoto!

Pokud máte jakékoliv dotazy, nápady nebo jen chcete pokecat o nejnovějších trendech v kryptosvětě, neváhejte nás kontaktovat. Slibujeme, že nebudeme mluvit jen o „pumpování“ a „dumpování“!

Jak nás můžete kontaktovat?

Napište nám email pomocí kontaktního formuláře. Nebojte se nám napsat, i když zrovna nejsou Vánoce! Odpovíme vám rychleji než Bitcoin při bull runu.

Zásady ochrany osobních údajů

Spolupráce a partnerství

Jste firma nebo projekt z oblasti kryptoměn a chcete s námi spolupracovat? Skvělé! Rádi se s vámi spojíme a probereme možnosti spolupráce, ať už jde o obsahový marketing, reklamní partnerství nebo něco úplně jiného.

Často Kladené Otázky

Máte otázky ohledně našeho webu nebo kryptoměn obecně? Podívejte se na naše odpovědi na nejčastější dotazy. A pokud nenajdete to, co hledáte, neváhejte nás kontaktovat!

Nové články publikujeme každý den, abyste vždy měli čerstvé informace ze světa kryptoměn. Držíme prst na tepu dění.

Ano, rádi uvítáme nové talenty do našeho týmu! Pokud máte zajímavý nápad na článek nebo jste expert v určité oblasti, napište nám.

Dluhopis je jako půjčka, ale s tím rozdílem, že vám na konci někdo vrátí i úroky. Takže je to jako půjčit si od bohatého strýčka, který vám pak ještě přidá na kapesném.

Pokud jste nadšenci do kryptoměn a máte chuť se podělit o své znalosti a postřehy, rádi si projdeme vaši žádost. Pošlete nám email s vaším CV a ukázkami vaší práce.

Ne, ale rádi bychom se s ním jednou setkali na pivu a probrali blokchain.

 Ta, která jde zrovna nahoru. A ta, která má nejlepší memy, samozřejmě.

My podporujeme Proof of Meme. Protože memy jsou budoucnost, důvěřujte nám. 🚀

Wow, much crypto, very currency! Ale vážně, Dogecoin je skvělý pro pobavení, ale možná byste do něj neměli investovat životní úspory.

Zatím nemáme vlastní mobilní aplikaci, ale náš web je plně responzivní a přizpůsobený pro mobilní zařízení. Můžete nás pohodlně číst na svém smartphonu nebo tabletu.

Provozovatel: Jiří Šutara, IČO: 05217415 se sídlem: U kříže 631/20, Praha 5,15800