O Nás

Varování: Tohle není finanční poradenství! Nejsme licencovaní finanční poradci, jsme jen banda krypto nadšenců, co ráda sdílí své znalosti a zkušenosti.

Věříme, že krypto je budoucnost a chceme být vaším průvodcem na této divoké jízdě.

Kdo jsme a co děláme

Jsme parta nadšenců, které spojuje láska ke kryptoměnám a decentralizovaným technologiím. Naším cílem je přinášet vám ty nejčerstvější novinky, hloubkové analýzy a občas i vtipné postřehy ze světa kryptoměn. Věříme, že krypto je budoucnost a chceme být vaším průvodcem na této divoké jízdě.Na našem webu najdete:

  • Aktuální zprávy a novinky ze světa kryptoměn
  • Návody a tipy, jak bezpečně nakupovat, prodávat a uchovávat kryptoměny
  • Analýzy jednotlivých kryptoměn a jejich potenciálu
  • Rozhovory s zajímavými osobnostmi z krypto komunity
  • A samozřejmě vtipné memes a gify, protože i krypto může být zábava!

Proč nám (ne)věřit

Jak už jsme řekli, nejsme žádní finanční poradci ani krypto guru. Jsme obyčejní lidé, které krypto baví a chtějí se o své znalosti podělit. Vše, co na našem webu najdete, je podloženo pečlivým výzkumem a ověřováním faktů, ale i tak se můžeme splést. Bereme to s nadhledem a nebojíme se přiznat chybu.

Naším cílem rozhodně není vás přesvědčit, abyste dali výpověď v práci a všechny své úspory nalili do Dogecoinu. Chceme vám poskytnout kvalitní a důvěryhodné informace, abyste se mohli sami informovaně rozhodnout, zda a do čeho investovat. Ale konečné rozhodnutí je na vás, my za vaše finanční pohyby neneseme žádnou zodpovědnost.

Počet článků na webu
Počet hodin strávených vysvětlováním kryptoměn našim babičkám
Počet „to the moon“ předpovědí
Počet členů týmu, kteří prodali své auto, aby koupili více krypta

Naše vize

I když to s tím kryptem někdy může být divoká jízda, věříme, že decentralizace, transparentnost a nezávislost na tradičním finančním systému jsou hodnoty, které stojí za to šířit. Naší vizí je stát se předním českým webem o kryptoměnách, který bude pro čtenáře důvěryhodným a spolehlivým zdrojem informací (i když s lehkým nádechem šílenství). Chceme vytvořit komunitu lidí, kteří se o krypto zajímají, chtějí se vzdělávat, sdílet své zkušenosti a občas se i zasmát.

Přidejte se k nám

Pokud vás krypto zajímá a chcete být součástí naší bláznivé komunity, neváhejte se přidat! Sledujte nás na sociálních sítích, odebírejte náš newsletter nebo nám napište email s vašimi nápady, postřehy nebo třeba jen vtipným krypto memem.